Geslaagden Terra Emmen na herexamens

EMMEN

Ook bij Terra Emmen kan de nationale driekleur uit voor onderstaande leerlingen. Zij zijn namelijk na hun herexamens alsnog geslaagd. Van harte gefeliciteerd!

Gemengde Leerweg Silke ter Horst, Klazienaveen Niels Mooibroek, Emmen Martijn Kroeze, Wezup Anniek van der Ploeg, Emmen Danique Schenkel, Valthermond Kaderberoepsgerichte Leerweg Ivo Balster, Nieuw-Amsterdam Loussan Gritter, Orvelte Allisha de Haan, Nieuw-Amsterdam Lisa Habing, Emmen Sander Heijnen, Klazienaveen Hans Hogenboom, Borger Kimberly Kort, Emmen Amber van der Laan, Ter Apel Marieke Lanjouw, Zandpol Roudy Leewens, Klazienaveen Esmeralda Middeljans, Emmen Rik Moesker, Emmen Hielko de Ruig, Emmen Meike Steffens, Nieuw-Schoonebeek Mark de Vries, Nieuw-Amsterdam Bryan Zevenberg, Emmen Basisberoepsgerichte Leerweg Roy Smit, Westerbork Leer Werk Traject Dominique Brouwer, Klazienaveen Patrick Fuhler, Emmen Bradley Lippold, Emmen

Auteur

Redactie