Geslaagden Hondsrug College na tweede tijdvak

EMMEN

De nationale driekleur kan uit voor deze leerlingen van het Hondsrug College in Emmen, want zij zijn geslaagd na de herexamens.

Geslaagden Basisberoepsgerichte leerweg 2e tijdvak EMMEN: Sharon Lebert. Geslaagden Kaderberoepsgerichte leerweg 2e tijdvak Sarah Meijers. BARGER-COMPASCUUM: Amber Vos. EMMEN: David Jonk, Yoeri Teuben, Lisanne ter Veen. EXLOO: Tom Tuintjer. WEITEVEEN: Wouter Duijndam Geslaagden MAVO 2e tijdvak EMMEN: Carmen van den Berg, Dylan de Man, Lianne Raukema, Thomas Rijfers, LinhNhi Thai. NIEUW-AMSTERDAM: Lisanne Ambergen, Myrte Kuipers. SLEEN: Eline Breukelman. VALTHERMOND: Jiska Tuin. WILDERVANK: Laura Flinterman. Geslaagden Havo 2e tijdvak EMMEN: Inés de Leeuw, Daniel de Vries, Ye Kang Ye. NIEUW-AMSTERDAM: Linsey Wesselink. VALTHE: Yamuna Schutte. VALTHERMOND: Joyce Roelfs. Geslaagden 2e tijdvak vwo BORGER: Dorien Zaal. EMMEN: Kimberley Bouwmeester, Robin van der Kolk, Thomas van Mensvoort, Marko Sikma, Niels Smit. ERICA: Bas Oosting. KLAZIENAVEEN: Maarten Blaauw. TWIST, DUITSLAND: Max Ellents.

Auteur

Redactie