Geslaagden Emmer Carmelcollege na herkansing

EMMEN

De vlag van het Carmelcollege in Emmen kan uit voor deze leerlingen, want zij zijn geslaagd na het tweede tijdvak.

Atheneum Aukje van Adrichem Klazienaveen Havo Daan Hinders Coevorden Niels Neef Nieuw-Weerdinge Stefan Schepers Emmen Dagmar Schuring Emmen Levi de Vries Emmen Ruben van Wieren Emmen Vmbo - Mavo Ouissal El Ajaji Emmen Didi van der Ende Emmen Justin Grooten Emmen Ilse Keuter Emmen Julia Lübbers Emmen Gijs Roda Borger Rick Sterken Odoorn Dalou Weekamp Nieuw-Schoonbeek Anniko Wolters Klazienaveen Ilse Wolters Emmen

VMBO Kader Beroepsgericht Leerweg

Sport, Dienstverlening en Veiligheid Jorn Ahlers Barger-Compascuum Elvira Fafieanie Valthermond Danny Karst Emmen Nemo Krijgsman Valthermond Jeroen Wehkamp Emmen Dienstverlening en Commercie Kubra Cetingüney Emmen Kelvin Voors Emmen Andrea Wolbers Klazienaveen Technologie en Commercie Bram Oosterman Gieten

VMBO Basis Beroepsgericht Leerweg

Sport, Dienstverlening en Veiligheid Yorben Rooi Emmen Dienstverlening en Commercie Aleyna Burhan Emmen Technologie en Dienstverlening Atakan Coskun Emmen

Auteur

Redactie