Patrick Nederkoorn naar Atlas Theater

EMMEN

De Neerlands Hoop is de cabaretprijs voor de meest belovende theatermaker(s) met het grootste toekomstperspectief.

Over de voorstelling 'Het komt nu wel heel dichtbij' van Patrick Nederkoorn zei de vakjury: “In zijn tweede cabaretvoorstelling weet Patrick Nederkoorn actuele maatschappelijke thema’s als angst en veiligheid heel mooi samen te voegen met zijn eigen coming-of-age-verhaal als jongen uit een ‘streng-gristelijk milieu’. In een vernuftig gecomponeerd verhaal bepleit de innemende verteller Nederkoorn het belang van vrijheid en relativering in een tijd waarin het wantrouwen regeert en alle vuurtjes zo snel mogelijk worden opgestookt.”

Reserveren

Patrick Nederkoorn staat donderdag 9 november vanaf 20.30 uur met ‘Het komt nu wel heel dichtbij’ in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie