Geslaagden Esdal College na tweede tijdvak

EMMEN/OOSTERHESSELEN

/KLAZIENAVEEN - Dit zijn de geslaagde leerlingen van het Esdal College na de herexamens. Het gaat om de vestigingen in Emmen, Oosterhesselen, Klazienaveen en Borger.

Emmen, Oosterstraat

vwo gymnasium Mariska Schipper, Nieuw-Dordrecht. atheneum Beeke Beeksma, Noord-Sleen; Lars Dijkstra, Emmen; Shannon Hogelink, Emmen; Martin Jawahier, Emmen; Floris Prijs, Emmen; Nienke Vollebregt, Schoonoord. havo Lennon Brink, Emmen; Larissa van den Bulk, Klazienaveen; Kenna Hakvoort, Emmen; Sebastiaan Hendriks, Emmen; Charlotte Kollmer, Emmer-Compascuum; Dion Löhr, Westerbork; Kirsten Louwes, Emmen; Guus Pennings, Zweeloo; Navid Poyan, Emmen; Willem-Jan Renders, Emmen; Jessie Sommer, Emmen; Wendy Top, Odoorn; Jasper de Vries, Emmen; Marije Wolf, Ees.

Emmen, Boermarkeweg

vmbo – theoretische leerweg Miloš Arsovski, Emmen; Iris Hooge, Emmen; Djura Kuil, Emmen; Nick Radhoe, Emmen; Joël Scheper, Nieuw-Amsterdam; Roi Vos, Roswinkel.

Emmen, Weerdingerstraat

vmbo – kaderberoepsgerichte leerweg consumptief-breed: Larissa Eerens, Nieuw-Weerdinge; Fleur Jalving, Emmer-Compascuum. Metaaltechniek: Brian Doddema, Borger. verzorging algemeen: Megan Gossen, Nieuw-Amsterdam; Ana Rabita, Emmen; Laree Vos, Erica. vmbo – leerwerktraject consumptief-breed: Sadman Rachman, Emmen.

Esdal College Oosterhesselen

vmbo – theoretische leerweg Rianne Vorenholt, Oosterhesselen. vmbo – kaderberoepsgerichte leerweg dienstverlening en commercie: Daphne Lohuis, Dalen.

Esdal College Klazienaveen

vmbo – theoretische leerweg Jordy Berendsen, Erica; Joey Otten, Erica. vmbo – kaderberoepsgerichte leerweg verzorging algemeen: Thirza Bakker, Nieuw-Dordrecht; Anna Bruinsma, Zwartemeer; Daniëlla Buist, Zwartemeer; Kelly Callenbach, Emmen.

Esdal College Borger

vmbo – theoretische leerweg Koen Ottens, Drouwen; Per Oving, Buinen; Jord Poelman, Tweede Exloermond; Matthé Raap, Borger; Lotte van der Tuin, Odoorn.

Auteur

Redactie