Weekend cabrio voor Britt Meppelink van DSC'65

DALERVEEN/STIELTJESKANAAL

Britt Meppelink mag zich een jaar lang speelster van het jaar van de vrouwen van SV DSC’65 noemen. Naast eeuwige roem won de voetbalster van de Dalerveen Stieltjeskanaal Combinatie een weekend lang rijden in een Fiat 500 cabriolet.

Sponsor Autohandel Bella Italia uit Coevorden stelde na afloop van het seizoen de auto beschikbaar. Aan trainer Hendrie Meppelink de schone taak om de beste speelster van het seizoen aan te wijzen. Dat bleek niet te doen, dus schreef hij een verkiezing uit onder zijn dameselftal.

Zoeken

Het resultaat: twee dames met evenveel stemmen. Nog geen uitsluitsel dus. De oefenmeester besloot daarom twee autosleutels te verstoppen onder de auto en beide uitverkorenen - Bernet Smits en Britt Meppelink - deze te laten zoeken. Meppelink wist de juiste sleutel te vinden op sportpark De Hoop in Dalerveen en mag dus een weekend lang toeren in de cabrio.

Auteur

Redactie