Lancering van app Klup in oude zoo

EMMEN

Mieke Nijenbrinks is de lokale ambassadeur van een primeur in Emmen. De app Klup wordt op zondag 2 juli om 14.00 uur gelanceerd in de voormalige zoo. Klup is een app voor vijftigplussers.

De app moet vijftigplussers online met elkaar gaan verbinden door middel van activiteiten. Tijdens de lancering wordt de app gepresenteerd. De bijeenkomst in Emmen wordt vervolgd met de zogeheten Rocking Dynamite Show. “Dat is een spektakel met muziek uit het verleden”, weet de Emmense Nijenbrinks.

Amsterdam

De organisatie is op 2 juli in handen van de lokale ambassadeurs, in samenwerking met het in Amsterdam gevestigde Klup en de Emmer Stichting Chó. Meer informatie: mail Mieke Nijenbrinks via w.nijenbrinks@hetnet.nl of bel Joop Reilman: 06-27002419.

Auteur

Redactie