Benefietavond in Schoonoord voor KWF met Mooi Wark

SCHOONOORD

In eetcafé de Haven in Schoonoord wordt vrijdagavond 30 juni vanaf 21.00 uur een benefietavond gehouden voor KWF Kankerbestrijding. Jans Otten is uitbater van het café.

Zijn broer Jan gaat - samen met zoon Maikel - op 31 augustus en 1 september fietsend en lopend de Mont Ventoux in Frankrijk proberen te beklimmen. Zij doen dat om geld in te zamelen voor KWF. De bands Ons Beide, Bunkhouse, Mooi Wark (Jans Otten is mede-oprichter van deze formatie, red.) en De Wethouders maken muziek aan de Havenstraat.

Doneren

Kaarten kosten 10 euro tijdens de voorverkoop en zijn verkrijgbaar bij de Haven of door te bellen: 0591-381219. Doneren kan via www.grootverzettegenkanker.nl/teamotten. Meer informatie: dehavenschoonoord.nl.

Auteur

Redactie