Kroontje voor Miss Klazienaveen Zoë Hartman | Op de voorpagina

KLAZIENAVEEN

Zoë Hartman (20) werd zaterdagmiddag uitgeroepen tot Miss Klazienaveen. De Klazienaveense won de strijd om het kroontje in het Esdal College en kreeg de felicitaties van onder anderen haar vriend Bryan Pathuis. Tweede werd Benthe Walda en Janine Bijma maakte het podium compleet. Manuela Hebels won de titel Miss Photogenic.

De negen finalisten bereidden zich voor op de titelstrijd tijdens catwalktrainingen, danstrainingen en een crossfittraining. GV Klazienaveen gaf de danstrainingen en die club verzorgde zaterdag de opening van de show. Tijdens de pauze gaf zangeres Isa Zwart uit Emmen een optreden.

Karakter

De jury bestond uit Heleen Bijma (Deputy Princess Miss European Netherlands), Natascha Postma (Miss Intercontinental Drenthe), de Emmer wethouder René van der Weide en Roelie Lubbers (Gouden Pijl). Zij keken naar karakter, kennis en uiterlijk. De organisatie was in handen van Jordy Fidder, Koos van Rijswijk en Joyce Capellen.

Auteur

Redactie