Wildlands Foto van de Week - 9

EMMEN

De laatste Wildlands Foto van de Week in juni is gewonnen door Nel Wijk uit Leek. Zij fotografeerde deze grappige plaat van een vlinder. Niet voor de lens, maar er bovenop!

In het juryrapport staat: “Behalve dat dit een zeer grappige foto is, pakken de kleuren bijzonder goed uit. Door de rustige groene achtergrond en de verder donkere kleur van de camera ligt de focus volledig op de fraaie, felle print van de vlinder. De onscherpe arm en de uiteindelijk scherpe hand leiden de kijker eenvoudig naar het geestige tafereel.” Deze Weekwinnaar maken we vandaag al bekend en verschijnt niet in de komende editie van de ZuidOosthoeker. Daarin staat namelijk een interview met de Maandwinnaar van de maand juni. Ook meedoen? Mail je foto naar foto@wildlands.nl. Lees hieronder de spelregels.

Spelregels

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie