Wildlands Foto van de Week - 8

EMMEN

De derde winnaar in juni van de Wildlands Foto van de Week heet Lorena Aal uit Nijverdal. Zij portretteerde de haast lachende olifantenbul van het park op bijzondere wijze.

In het juryrapport staat: “Een mooi moment met de olifantenbul. De foto is sterk vanwege de diverse elementen die aanspreken. De mix van nieuwsgierige en fotograferende bezoekers en de salut van de olifant. Alle elementen trekken je aandacht. Gewoon een prachtig plaatje.”

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie