'Nieuwste Blokker' geopend in Klazienaveen

KLAZIENAVEEN

In Klazienaveen is vorige week donderdag een Nieuwste Blokker geopend. De winkelketen is druk bezig met het vernieuwen van alle Blokker-vestigingen in het land.

Het doel van deze vernieuwing is dat klanten niet enkel komen om hun boodschappenlijstje af te werken, maar er rond willen struinen om van hun ‘huis een thuis te maken’. Directeur Winkeloperatie Corné Mulders zegt: “We willen de vernieuwing echt laten zien. Tegelijk willen we herkenbaar blijven voor onze trouwe klanten. We hebben nu een mooi evenwicht gevonden.” Een ingrijpende verbouwing en de start met een nieuwe Blokker is voor het winkelteam en de winkelleiding een spannende tijd. Bedrijfsleider Ronny van Tellingen: “Ons team praat al een poosje mee over de ‘Nieuwste Blokker’ in Nederland. Maar nu kunnen we het onze klanten ook werkelijk laten zien. Leuk dat het nu allemaal echt wordt.”

Auteur

Redactie