Wildlands Foto van de Week - 7

EMMEN

Deze aflevering van de Wildlands Foto van de Week is gewonnen door Riekus Reinders uit Emmen. Een winnaar kiezen was allesbehalve eenvoudig. Deze foto sprong er echter uit.

“Het contact tussen mens en dier is op een bijzondere manier vastgelegd”, staat er in het juryrapport. “Behalve de mooie compositie pakken de kleuren ook goed uit.”

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie