Geslaagde leerlingen De Nieuwe Veste Coevorden

COEVORDEN

Ook de geslaagde leerlingen van De Nieuwe Veste in Coevorden zijn bekend. Lees hier bij wie de vlag in top kan.

Vwo Arnon A.B., Schoonebeek; Joren Arkes, Schoonebeek; Noëlle Assen, Coevorden; Simone Baks, Coevorden; Pjotr Beijerbracht, Zwinderen; Laura de Boer, Dalen; Jet Bosch, Coevorden; Lars Broekhuizen, Coevorden; Julika Frome, Oosterhesselen; Jeroen Grooten, Dalen; Rolf Hidding, Dalen; Michelle Hoeijenbosch, Dalen; Ike Hutter, Oosterhesselen; Sandra Kempen, Coevorden; Anna Knijff, Coevorden; Lisa Kosters, Coevorden; Cas Last, Coevorden; Nick van der Lei, Coevorden; Nienke van Lunen, Coevorden; Lennard Manuel, Coevorden; Demi Meijerink, Dalen; Sanne Piek, Coevorden; Lise Pieper, Dalen; Maxime Plasman, Coevorden; Teun van der Ploeg, Coevorden; Daphne Roos, Coevorden; Dennis Rozema, Oosterhesselen; Niels Santing, Coevorden; Gwen van der Schaaf, Dalen; Tim Schippers, Coevorden; Sem Schlepers, Coevorden; Robbert Schuurmans, Dalerpeel; Omar Sharif, Hardenberg; Peter Jan Snijders, Holthone; Annemijn Tiessen, Oosterhesselen; Lars Veenstra, Schoonebeek; Aniek Vlasma, Dalen; Ethan Waterink, Hardenberg; Estelle Wittendorp, Oosterhesselen; Jeremy Zomer, Agterhorn (Duitsland); Renske Zwart, Coevorden Havo Vera Adolfs, Dalen; Waylon Ankone, Coevorden; Anouk Assen, Dalen; Suzanne Bakker, De Krim; Robin Barelds, Schoonebeek; Sjoerd Beijerbracht, Zwinderen; Jasper Berends, Schoonebeek; Thijs van den Berg, Dalen; Philipp Beukers, Coevorden; Rosalien de Boer, Dalen; Thomas Bos, Schoonebeek; Rody Brand, Dalen; Jurgen ten Broeke, Coevorden; Thomas Büter, Coevorden; Marissa Dekker, Geesbrug; Esmée Derks, Coevorden; Demi Dijkstra, Coevorden; Tim Dijkstra, Coevorden; Rick Doek, Coevorden; Dylan Ekkelenkamp, Coevorden; Tessa Faas, Coevorden; Max Greupink, Dalen; Jurjen Guichelaar, De Krim; Anouk Hagel, Coevorden; Famke Hagel, Coevorden; Remco Hans, Schoonebeek; Niels Harmsen, Gramsbergen; Maurice Hees, Coevorden; Sam Hidding, Dalen; Menno Hofman, Coevorden; Iris Hofstede, Coevorden; Eva ter Horst, Coevorden; Tessa Huizing, Coevorden; Vere Hutter, Oosterhesselen; Bjorn Jongebloed, De Krim; Romy Kappen, Wachtum; Melle Keen, Coevorden; Stijn Keen, Stieltjeskanaal; Nadine Keuter, Schoonebeek; Isa Koel, Dalen; Femke Koers, Schoonebeek; Frank Kok, Dalen; Esmée Kolenbrander, Coevorden; Marlou Kolenbrander, Coevorden; Irene Korenhof, Dalen; Max Kregmeier, Coevorden; Britt Kroesen, Dalerpeel; Jelle Krol, Coevorden; Daan Lambeck, Coevorden; Heleen Last, Coevorden; Sebastiaan van Leusen, Schoonebeek; Toon Loof, Oosterhesselen; Kasra Lotfi, Coevorden; Aniek Lubberman, Coevorden; Quintijn Lukkien, Coevorden; Marleen Maassen van den Brink, Coevorden; Peter Meppelink, Dalen; Laura Mulder, Schoonebeek; Luca Murk, Dalen; Hilde Muskee, Oosterhesselen; Iris Naber, Schoonebeek; Esra Neep, De Krim; Annika Niks, Coevorden; Ricardo Oelen, Coevorden; Evie van Oss, Coevorden; Frank Platje, Coevorden; Harjan Pronk, Coevorden; Tom Punter, Coevorden; Justin Regtop, Coevorden; Sophie van Rein, Coevorden; Nicole Renkema, Dalen; Stan Roelofs, Wachtum; Evita Roubos, Wijhe; Jurre Sipma, Coevorden; Floris Smeenk, Coevorden; Imre Soppe, Coevorden; Matthijs Stellingwerf, Dalen; Zoë Steunebrink, Schoonebeek; Nico Tangenberg, De Krim; Susan Tangenberg, De Krim; Joe Tielen, Dalen; Maran Timmerman, Coevorden; Marell van der Veen, Coevorden; Iris Velting, Dalen; Rick Veurink, Dalen; Ilse Vleems, Schoonebeek; Alysha Vorsteveld, Coevorden; Max ter Waarbeek, Gees; Daan Warming, Coevorden; Wouter Wassenaar, Laar (Duitsland); Milou Weerink, Coevorden; Floor van der Weide, Dalen; Nina van der Werf, Schoonebeek; Roy Wesseling, Schoonebeek; Nick Westerhof, Coevorden; Pascal Wiegers, Coevorden; Ilse van Zwol, De Krim Mavo (TL/GL) Gutama Abadinsa, Coevorden; Amar Alagic, Coevorden; Twan Anbergen, Dalen; Wessel Anbergen, Coevorden; Larissa Assen, Coevorden; Tim Assen, Coevorden; Bernd Benak, Gees; Stef Blaauwgeers, Coevorden; Marcella Bols, Laar; Anouk Booij, Coevorden; Calvin de Bruin, Emlichheim; Daphne Bruins, De Krim; Roy Centen, Coevorden; Wesley Dekker, Coevorden; Kelly van Dijk, Coevorden; Sofie Doevelaar, Coevorden; Karin Drenten, Schoonebeek; Darryl Dries, Laar; Iris Dubbink, Dalen; Denny Egberts, Coevorden; Kimberley Egberts, Coevorden; Jorick Ekkelenkamp, Coevorden; Quinty Ganzevoort, Coevorden; Tom Garming, Dalen; Margot de Gier, Schoonebeek; Bryan van der Graaf, Coevorden; Lisa Groeneweg, De Krim; Annelie Grooten, Coevorden; Raymon Gruppen, Laar; Allard Haarman, De Krim; Menno Hamelink, Coevorden; Shirley van der Heide, De Krim; Korrie Hellinga, Coevorden; Youri Hemelrijk, Neugnadenfeld; Jarno Hofman, Coevorden; Anne Fleur Homan, Coevorden; Melissa Hop, Gees; Susan Hubers, Schoonebeek; Ilse Hunse, Schoonebeek; Lieke IJdens, Coevorden; Jasper Jacobs, Coevorden; Bram Jansink, Coevorden; Merissa Kamphuis, De Krim; Lars Kampman, Coevorden; Sander Kamps, Dalen; Emre Kanal, Coevorden; Beau Kardol, Coevorden; Max Kardol, Coevorden; Luke Karsten, Coevorden; Tijmen Kiers, Coevorden; Lynn Kluitenberg, Coevorden; Milan Koel, Dalen; Sander Kok, Dalen; Tara Kroezen, Dalen; Nick Leemhuis, Coevorden; Lisa van der Lippe, Coevorden; Ilse Lugies, Dalerpeel; Myrthe Luiken, Coevorden; Thomas Luiken, Coevorden; Chris Maatje, Schoonebeek; Danique Marissen, Coevorden; Kevin Mecklenfeld, Laar; Daan Meijering, Dalen; Nienke Meppelink, Dalen; Robert Mittendorff, Dalen; Maré Muller, Holthone; Hamza Nedjaa, Coevorden; Naomi Nevels, Coevorden; Nick Nevels, Coevorden; Tara Nijman, Laar; Lynn Oost, Coevorden; Thijs Otten, Zwinderen; Tessa Oving, Dalen; Maureen Piek, Coevorden; Mylan Plasman, Laar; Damien Pol, Dalerpeel; Jarne Pol, Coevorden; Kayleigh Poolman, Coevorden; Calvin Potgieter, De Krim; Anouk Prins, Coevorden; Rick Prins, Coevorden; Jarno Renting, Gees; Jens Rutgers, Coevorden; Jacco Schluter, Schoonebeek; Britt Scholten, Coevorden; Maud Schuwer, Laar; Emma Slot Coevorden; Teunis Spijkerman, Coevorden; Jarod Staal, Coevorden; Tessa Staal, Dalerpeel; Mark Steffens, Coevorden; Anna Talen, Dalerpeel; Luke Talen, Dalerpeel; Danielle Talens, Coevorden; Marije Uineken, Dalen; Paulien van der Veen, Coevorden; Sanne de Veen, Coevorden; Anco Veenstra, Coevorden; Shania Verstraeten, Coevorden; Jari Visser, Coevorden; Lisa Vloedgraven, Coevorden; Rick Vossebeld, Coevorden; Megan Vredeveld, Coevorden; Lotte Vrieling, Dalerveen; Niek de Vries, Schoonebeek; Manouk Vuuregge, Coevorden; Nathalie Wassing, Veenoord; Bram Weerink, Coevorden; Ian Witteman, Coevorden; Anne Wolbert, De Krim; Yoran Zandbergen, Coevorden; Nils Zwart, Coevorden; Vmbo-KBL Dienstverlening en Commercie: Priscilla Bakker, Coevorden; Chimène Benjaminsen, Coevorden; Esra Beukeveld, Coevorden; Anke Blokzijl, Coevorden; Sven de Boer, Schoonebeek; Joyce Bok, Coevorden; Rosan Bouwmeester, Coevorden; Swen Cremer, Coevorden; Peter Croezen, Coevorden; Kaj Gort, Coevorden; Jorik Gossen, Dalen; Beau van der Graaff, Coevorden; Lonneke Hidding, Coevorden; Ceylan Kanal, Coevorden; Nadieh Knuppe, Schoonebeek; Roxan Koopman, Coevorden; Karlijn Koster, Coevorden; Marion Lichtendonk, Dalerpeel, Remco Lichtendonk, De Krim; Jolijn Meppelink, Schoonebeek; Justin Middeljans, Coevorden; Myrthe Olijve, Coevorden; Maartje van Ommen, Schoonebeek; Brenna Pot, Coevorden; Lana Prijs, De Krim; Britt Veninga, Schoonebeek; Indy de Vries, Coevorden; Lonneke Willems, Schoonebeek; Technologie en Commercie: Timo Adriaansen, Laar; Rik Albring, Dalerveen; Bart Althof, Dalen; Joep Assen, Coevorden; Amber van Dam, Schoonebeek; Rowan Dekker, Coevorden; Arthur Dijkstra, Coevorden; Jessie Katerberg, Coevorden; Dennis Kats, Dalen; Nick de Leeuw, Dalen; Max Meijerink, Dalen; Roy Meijerink, Coevorden; Mark Nijhoving, Schoonebeek; Julian Okken, Dalerpeel; Thomas Onclin, Coevorden; Yorick Spang, De Krim; Hendrik van der Weide, Coevorden; ICT-route Ruben Blaauwgeers, Coevorden, Dilara Beukeveld, Coevorden; Ilse van Eijk, Coevorden; Merel Finke, Schoonebeek; Matthijs Mik, Coevorden; Fleur Vording, Schoonebeek; Vmbo-BBL, Leerwerktraject Dienstverlening en Commercie: Jermy Hulskers, Coevorden; Luna van der Kort, Coevorden, Emma Remkes, Laar; Technologie en Commercie: Luuk Brugging, Coevorden; Rik Niers, Schoonebeek; Gerbert Schonewille, Coevorden; Vmbo-BBL Dienstverlening en Commercie: Mohammed Abdalla, Coevorden; Jolien Bakker, Coevorden; Sharon Bos, Coevorden; Kaylee van den Brink, Dalerpeel; Manouk Buisman, Coevorden; Leonie Engberts, Emlichheim; Samenda Keen, Schoonebeek; Antoine Kimmann, Coevorden; Jade Kleiman, De Krim; Lisette Kluitenberg, Coevorden; Esmée Mensen, Weiteveen; Nathalie van Ommen, Schoonebeek; Michelle Peters, Schoonebeek; Isa Plasman, Coevorden, Anchela Schonewille, Coevorden; Marieke Strating, Schoonebeek; Technologie en Commercie: Lorenzo Duinkerken, Wachtum; Esther Groen, Coevorden; Yoran Groote, Coevorden; Kevin Hilbrands, Dalen; Robert Sandifort, Coevorden; Erwin Stille, Coevorden; Hannes Wolters, Coevorden; Jordy van ’t Zand, Coevorden. Entree, niveau 1 Wendy Feijen; Femke van Rijn. Praktijkonderwijs Tamara Janssen; Talitha ten Kate; Celine Loof; Fatima Saleh; Harm Spijkerman.

Auteur

Redactie