Werkzaamheden kruising nabij Emmer bibliotheek

EMMEN

Aannemingsbedrijf Hoornstra is gisteren (maandag 12 juni) in opdracht van de gemeente Emmen begonnen met werkzaamheden in Emmen, op de kruising Hondsrugweg en Weerdingerstraat.

De werkzaamheden worden gedaan om de bouw van een woontoren aan de Hondsrugweg mogelijk te maken en een nieuwe afvoer richting het Oranjekanaal aan te leggen. De kruising blijft tijdens de werkzaamheden vanaf alle richtingen bereikbaar. Hoornstra ging maandag van start met rioolwerkzaamheden. Tijdens de werkzaamheden is er een aantal tijdelijke verkeersmaatregelen. Om het verkeer zo goed mogelijk te laten doorstromen worden de werkzaamheden opgedeeld in fases. Aan het einde van het werk worden de wegen in het werkgebied opnieuw geasfalteerd. De werkzaamheden duren tot en met oktober dit jaar, met uitzondering van de bouwvak en de herfstvakantie. Tijdens de bouwvak van regio Noord, Midden en Zuid (week 30 tot en met 34, red.) en de herfstvakantie (week 43) vinden er geen werkzaamheden plaats en is de kruising ‘normaal’ te gebruiken voor het verkeer.

Auteur

Redactie