Overtuigende winst honkballers Bedrocks

EMMEN

De herenploeg van de Emmer honkbalvereniging Bedrocks speelde zondag in Hardenberg op het aan de Vecht gelegen Riversidepark tegen de plaatselijk Cubs. Onder leiding van scheidsrechter Bas Winters ontspon zich met broeierig weer een wedstrijd in prima sfeer.

Met de 1-5 stand na de eerste inning leek het een complete walkover voor Bedrocks te worden, maar Cubs pitcher Martijn Hartgerink wist Bedrocks te pareren. Hoewel hij maar één strike-out wist te gooien, was hij toch betroken bij negen outs bij de Emmenaren. Daarbij was hij met twee honkslagen ook nog de beste slagman bij de Cubs en zeker ook man off the match. Na ruim twee uur stond de 1-12 winst voor Bedrocks op het scoreblok. Emmer pitcher Kevin Vording vormde met Catcher Simon Welter de as van de Emmer verdediging en stuurde maar liefst zeven tegenstanders met een strike-out naar de dug-out en maakte net als Harrie van Vondel en Erik Tobben ook een honkslag. Midvelder Arjan Korenman die een prachtige ‘diving catch’ maakte perste er een 2-honkslag uit. Beste slagman aan Bedrocks’ kant was echter de figuurlijke Benjamin van het team: Stefan Mol met twee honkslagen.

Auteur

Redactie