Kijk in Atlas Theater naar mogelijkheden van een ‘down’ in plaats van naar handicap

EMMEN

Kan Lucas - met het syndroom van Down - met succes een universitaire studie volgen? En helpt zijn academische titel om het meisje van zijn dromen voor zich te winnen?

Aan de hand van een fictief verhaal schetst Ivo Niehe alle clichés en vooroordelen rond een gezin met een down-kind: ruzies, jaloezie, pesterijen, aanbod voor plastische chirurgie, een onbereikbaar vriendinnetje. De hoofdrollen worden gespeeld door de ‘downs’ Nando Liebregts en Rutger Messerschmidt. Muziek, video, dansers en een verrassende vormgeving maken van ‘drs. Down!’ eigentijds, filmisch muziektheater. Drs. Down is op vrijdag 27 oktober vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie