Wildlands Foto van de Week - 6

EMMEN

De eerste weekwinnaar van juni is Virginia Ponder uit Hollandscheveld geworden met deze grappige foto van een regenbooglori. Het was deze keer niet eenvoudig voor de jury, maar die ging uiteindelijk toch voor deze fraaie plaat.

In het juryrapport staat: „De complete foto blijft in je hoofd zitten. De details en kleurstelling, de compositie en de beleving van het voeren van een exotische vogel maken dit een bijzondere foto.”

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet zijn voorzien van watermerken.

Auteur

Redactie