Studenten sieren galerie in oude dierentuin

EMMEN

Studenten Mediavormgeving van het Drenthe College openden vorige week in Galerie Mick’s Art in de oude dierentuin een expositie met eigen werk. Tijdens de expositie is werk te zien waar de studenten trots op zijn en dat zij het afgelopen schooljaar hebben gemaakt.

Te denken valt aan grafische vormgeving in print of reclameuitingen, websites, animaties, film, tekeningen en fotografie. Galeriehouder Erik Knegt is enthousiast over het werk van de jongelingen. “Mijn interesse werd gewekt door mijn nieuwsgierigheid wat de studenten zoal doen op hun opleiding en wat er dus uit voortkomt. Ik vind het belangrijk dat zij hun werk kunnen tonen en daarmee kunnen pronken.” Het werk van de leerlingen hangt er in totaal een week – tot en met aanstaande donderdag dus. Een korte periode, beaamt ook de galeriehouder, maar hij laat weten er erg enthousiast over te zijn. De opening werd bezocht door ongeveer 150 mensen.

Auteur

Redactie