Jurassic Revenge komt naar het Atlas Theater

EMMEN

Sta oog in oog met levensgrote dinosaurussen in de familievoorstelling Jurassic Revenge. Miljoenen jaren geleden zouden ze zijn uitgestorven, maar niets is minder waar. Een enorme T-Rex animatronic van 2,5 bij 4 meter maakt samen met andere dino’s zijn opwachting tijdens deze voorstelling.

Hoofdrolspeelster Saartje bezoekt een museum en blijft gefascineerd staan bij de T-Rex. De conservator weet haar veel te vertellen: de soorten, hun geboorte en strijd om te overleven. Zo worden Saartje en het publiek meegesleept op een onwerkelijke reis tussen de prehistorie en het heden. Jurassic Revenge is op zondag 22 oktober vanaf 13.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie