Youri Loen blijft bij FC Emmen

EMMEN

Youri Loen blijft in elk geval nog één seizoen bij FC Emmen. De middenvelder die afgelopen zomer op de slotdag van de transfermarkt werd toegevoegd aan de selectie tekent een contract voor één seizoen, plus een optie voor het seizoen 2018/2019. Loen begon met voetballen bij SV Orion in zijn geboorteplaats Nijmegen. Daarna speelde hij in dienst van NEC Nijmegen, FC Dordrecht, Sparta Rotterdam en Fortuna Sittard.

Manager voetbalzaken Jan Korte: “Wij hebben Youri het afgelopen seizoen zich vanuit een reserverol in de basis zien knokken. Hij onderscheidt zich vanwege zijn werklust en inzet, bovendien kan de trainer hem op meerdere plaatsen positioneren waar hij zijn taken naar behoren uitvoert. Kortom: we zijn erg blij dat we Youri kunnen behouden.” Loen: “De keuze voor FC Emmen bevalt mij zeer goed. Ik denk dat ik de club heb laten zien dat ik iets kan toevoegen aan het team. Ook is het prettig samenwerken met de staf en met de jongens die blijven. Omdat ik het gevoel heb dat ik samen met Emmen vooruit kan, zet ik met een zeer tevreden gevoel mijn handtekening onder deze nieuwe overeenkomst.”

Auteur

Redactie