Wildlands Foto van de Week - 5

EMMEN

De laatste Wildlands Foto van de Week van de maand mei is gewonnen door Linda Vliet uit Delfzijl. Zij is daardoor de vijfde kandidaat die meedingt om de Wildlands Maandwinnaar te worden.

Haar foto van twee knuffelende bavianen spreekt de jury aan. "Het licht valt precies goed op de apengezichten. De foto straalt één en al rust uit, wat toch knap is bij de doorgaans drukke bavianen. Voor bavianen is het hebben van (meerdere) vrouwtjes belangrijk. Dat zie je op deze foto heel goed terug." Aanstaande woensdag wordt bekend gemaakt wie de Maandwinnaar is geworden. Hij of zij ontvangt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker.

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto’s moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet voorzien zijn van watermerken.

Auteur

Redactie