Sterren Muziekfeest op het Plein trekt duizenden fans | Fotoserie

EMMEN

Ruim 10.000 fans genoten zondagavond tijdens het Sterren Muziekfeest op het Plein in Emmen centrum. Veel Nederlandstalige artiesten kwamen langs in de Vlinderstad.

Onder anderen Jannes, Bouke, Thomas Berge, Wolter Kroes, Frans Duijts, Danny Froger, Peter Beense, Django Wagner en Tamara Tol vermaakten de muziekfans. Verder kwamen langs: Wesley Klein, John West & Lange Frans, Frank van Etten, Jaman, Jeffrey Heessen, René Karst en Stef Ekkel, Klubbb3, Mart Hoogkamer, Yves Berendse, Mike Peterson, Pieter van der Zweep, Pascal Redeker, Jeffrey Kuipers, Tino Martin en Samantha Steenwijk.

Jan Smit

Het muziekfestival was voor de eerste keer in Emmen. Jan Smit was zondag presentator van het muziekfestijn. Buddy Vedder presenteerde eerder op de avond de seizoensafsluiter van de Kids Top 20 met optredens van Monique Smit, Ferry Doedens, Sarah & Julia ft. Nigel Sean, de nieuwe popgroep Stay Tuned en de internationale sensatie Marcus & Martinus.

Auteur

Redactie