Isa Zwart wint Drèents Liedtiesfestival

EMMEN

Isa Zwart uit Emmen won donderdag de finale van het Drèents Liedtiesfestival, dat in het Emmer Atlas Theater werd gehouden. Ook Thomas Timo Bruinsmaen en Julia Dubbelboer vielen in de prijzen.

Zij werden gezamenlijk derde. Daarmee zijn er drie spelers van de Emmer theaterschool Loods13 in de prijzen gevallen. Een driekoppige vakjury beoordeelde de optredens. Deze jury bestond uit de Emmer burgemeester Eric van Oosterhout, acteur Tony Neef en Sonja van Breen van de Stichting REUR. Samen met het publiek thuis, dat per sms kon stemmen, werd de winnaar gekozen. “Ik ben ontzettend blij met deze prijs”, laat winnares Isa Zwart weten. Ook Thomas Timo en Julia zijn trots op hun derde plek. Het drietal is van 16 tot en met 24 juni te zien in de voorstelling Wij zijn Wakker! in een omgebouwde garage in Emmen. Meer informatie is te vinden op www.loods13.nl.

Auteur

Redactie