A Night at the Theatre in Atlas Theater

EMMEN

Muziekvrienden Leo Blokhuis en Roel van Velzen gaan samen het theater in met de voorstelling Queen - A Night at the Theatre. Wat hen bindt tijdens dit theaterconcert is een grote passie en bewondering voor deze band. Leo Blokhuis (1961) maakte de opkomst van Queen 'live' mee, terwijl Roel van Velzen (1978) de groep pas na het overlijden van Freddie Mercury echt ontdekte.

Om tot het 'ware verhaal over Queen' te komen wordt er gediscussieerd, geluisterd, komen onverwachte feiten naar boven en spettert de VanVelzen band als nooit tevoren! 'Killer Queen', 'Somebody To Love', 'Love Of My Life', 'We Are The Champions', 'We Will Rock You' en vele andere hits kunnen uit volle borst meegezongen worden.

Bohemian Rhapsody

De klassieker 'Bohemian Rhapsody' loopt als rode draad door de voorstelling heen en zal door de band ontleed worden, waardoor de genialiteit van deze compositie voor iedereen duidelijk wordt gemaakt. Leo en Roel bewegen zich kriskras door de Queen-story heen op zoek naar de ultieme betekenis van deze legendarische band voor de popmuziek en voor henzelf. Leo Blokhuis en Roel van Velzen staan met ‘Queen- A Night at the Theatre’ op vrijdag 13 april 2018 vanaf 20.00 uur in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie