Wildlands Foto van de Week - 4

EMMEN

Wim Moddejongen uit Dedemsvaart is de vierde winnaar geworden van de fotowedstrijd Wildlands Foto van de Week. Hij wist deze etende giraffe van dichtbij vast te leggen.

In het juryrapport staat: “Door de felle zon moeten fotografen erg opletten of het onderwerp goed belicht wordt. De schaduwen zijn overdag namelijk ‘hard’, waardoor veel van het onderwerp weg kan vallen. Deze fotograaf heeft daar goed op geanticipeerd. Je kan de haren op de giraffenkop bijna tellen.”

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury. Foto's moeten minimaal 1 mb groot zijn en mogen niet voorzien zijn van watermerken.

Auteur

Redactie