Myrte van Dijk en Helgo Beurkens clubkampioen Parc Sandur

EMMEN

Voor de vijfde achtereenvolgende keer is Myrte van Dijk afgelopen weekend clubkampioen van golfclub Parc Sandur geworden. Evenals bij de heren had zij als winnaar van de twee dagen durende strijd slechts 159 slagen nodig om het toernooi in haar voordeel te beslechten.

Helgo Beurkens werd dit jaar voor de eerste keer kampioen, daar waar meervoudig kampioen Han Kleyn elders was. Kunstenares Van Dijk had bij de dames een straatlengte van dertien slagen voorsprong op nummer twee Gerda van Dalfzen en nummer drie Ina van der Veen. Beurkers won nipt voor Justin van de Voort, die dit jaar weer genoegen moest nemen met de tweede plaats. Bij de senioren heren was het Harm Nieman die de zege op de eerste dag veiligstelde en ondanks een stroef begin van de tweede dag toch voldoende marge hield om de winst naar zich toe te trekken.

Auteur

Redactie