'Gouden koffiemomenten' in Zuidermarke en Holdert

EMMEN

Treant Zorggroep introduceert in woonwijkcentra Zuidermarke en Holdert in Emmen een wekelijks gratis ‘gouden koffiemoment’ voor ouderen. Ontmoeten, verbinden en genieten staan centraal.

Elke dinsdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur zijn ouderen van harte welkom voor een gratis kopje koffie in de Amaliazaal in woonwijkcentrum Zuidermarke aan de Wilhelminastraat 8 in Emmen. Ook kan er tijdens het koffiemoment gebreid worden voor een wereldrecord: haak mee aan de grootste deken ter wereld.

Holdert

Elke woensdagochtend van 10.30 tot 11.00 uur zijn ouderen welkom voor een gratis kopje koffie in het restaurant van woonwijkcentrum Holdert aan de Hondsrugweg 101 in Emmen. Holdert zet tijdens het koffiemoment een wensboom neer waar ouderen wensen in kunnen hangen. Een aantal keren per jaar gaan enkele wensen in vervulling.

Auteur

Redactie