Zuidenveld Dalen zoekt bakkers, bridgers en gamers

DALEN/SLEEN

De organisatie van Zuidenveld Dalen zoekt voor het Zuidenveldfestival in Sleen bakkers, bridgers en gamers. Het Zuidenveld in Sleen wordt gehouden van 6 tot en met 9 juli.

De Zuidenveldcompetitie tussen de acht Zuidenveldkernen is in een nieuw jasje gestoken. Voor deze Zuidenveldcompetitie zijn nieuwe onderdelen bedacht. De plaatselijke commissie Dalen is voor een aantal onderdelen nog op zoek naar deelnemers uit Dalen, Wachtum en Dalerveen.

Opgeven

Voor Heel Zuidenveld Bakt kunnen inwoners van Dalen, Dalerveen en Wachtum zich opgeven bij Ilse Brand via ilsebrand@xs4all.nl. Er worden ook jonge deelnemers gezocht voor cupcakes bakken in het kader van Heel Zuidenveld Bakt, voor het FIFA 17 game event en voor een bridgedrive. De plaatselijke commissie Zuidenveld Dalen is overigens al volop bezig met de voorbereidingen van het Zuidenveld in Dalen van 5 tot en met 8 juli 2018. Na de zomervakantie is er een eerste bijeenkomst voor alle belangstellenden uit Dalen, Dalerveen en Wachtum. Binnenkort wordt de datum bekend gemaakt. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/zuidenvelddalen.

Auteur

Redactie