Frans Bauer naar Atlas Theater

EMMEN

Frans Bauer brengt een avond ongedwongen vermaak van Nederlandse bodem naar het Atlas Theater. Een avond met Frans Bauer is veel meer dan een aaneenschakeling van hits.

De populaire troubadour vermaakt zijn publiek op een manier zoals alleen hij dat kan. Feestelijke liedjes alleen hij dat kan. Feestelijke liedjes worden afgewisseld met ondeugende humor. Aangrijpende nummers met revue.

Ongedwongen vermaak

Strijk neer in het rode pluche en wordt door Frans meegesleept tijdens een avond ongedwongen vermaak. ‘Tour de Frans’ is een fonkelnieuw theaterconcert, waarin Frans wordt begeleid door toporkest de Holland Showband en de dames van The Dance Company. Frans Bauer is met zijn ‘Tour de Frans’ op zaterdag 20 januari 2018 vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en reserveren.

Auteur

Redactie