Voorverkoop Folk veur Volk van start

AALDEN/ZWEELOO

De voorverkoop voor het muziekfestival Folk veur Volk in Aalden is van start gegaan. De 23e editie is op zaterdag 17 juni.

De organisatie regelde de JP & The Seeger Session Band. Die band wordt door de organisatie gezien als de grote publiekstrekker. De formatie komt met de nieuwe show The Freedom Express naar de hof van Schepers. Ook Wouter van der Wal is gestrikt. Andere namen: Pick ’n’ Shovel, The Hooley’s en Bunch of Bastards.

Kinderprogramma

Ook voor jeugd van 10 tot 18 jaar staan activiteiten op het programma. Het kinderprogramma wordt verzorgd door LOL Kinderopvang. Daarnaast staan er op 17 juni foodtrucks op het terrein. Een ticket kost tijdens de voorverkoop 12,50 euro voor volwassenen en 4 euro voor kinderen tot 15 jaar. De prijzen aan de kassa zijn respectievelijk 17,50 en 5 euro (www.folkveurvolk.nl).

Auteur

Redactie