Open dag bij Music4You in Emmer-Compascuum

EMMER-COMPASCUUM

De gecertificeerde muziekschool en zorginstelling Music4You in Emmer-Compascuum houdt op zondag 21 mei van 10.00 tot 16.00 uur een open dag. Eigenaar is Lammert Schepers.

De ervaren muzikant Schepers combineert muziek met zorg. Bij zijn bedrijf worden kinderen en jongeren met leer- of gedragsproblemen geholpen. Music4You biedt ook begeleiding en ondersteuning aan volwassenen en heeft zorgcontracten met de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn.

Profiteren

Ook leerlingen van de basisschool kunnen volgens Schepers profiteren van de positieve effecten van muziek. “Het is geweldig om samen creatief met muziek bezig te zijn”, zegt Schepers. Ook voor peuters en kleuters heeft Music4You een aanbod. Meer informatie over Music4You: 0591-349524, 06-55512410, lammert@music4you.nl en www.facebook.com/music4you.nl.

Auteur

Redactie