Vijfhonderd euro voor Stichting Hart voor Vrouwen

OOSTERHESSELEN

De Ladies Night in Oosterhesselen is alweer een tijdje geleden, maar de organisatie meldt dat de opbrengst voor het goede doel bekend is. Stichting Hart voor Vrouwen - deze organisatie doet onderzoek naar hart- en vaatziekten specifiek bij vrouwen - mag rekenen op een bijdrage van 500 euro vanuit Oosterhesselen. De Ladies Night in dorpshuis de Hesselerhof werd medio maart gehouden.

Hart voor Vrouwen gaat uit van het Radboudziekenhuis in Nijmegen. Hartziekten bij vrouwen zijn doodsoorzaak nummer één in Nederland. De organisatie van de Ladies Night wilde van elk verkocht entreekaartje een euro schenken aan het goede doel. Ook de opbrengst van de verloting ging naar het goede doel. De happening in Oosterhesselen was volgens de organisatie een groot succes.

Auteur

Redactie