Wildlands Foto van de Week - 3

EMMEN

De derde Wildlands Foto van de Week is gewonnen door Kim Sieders uit Hoogeveen. Gefeliciteerd! Zij maakte dit prachtige portret van één van de olifantenkoeien.

In het juryrapport staat het volgende: “Deze foto sprong er meteen uit. De kleuren en de details spreken aan en de gekozen uitsnede is erg sterk. Als je naar het oog van de olifant kijkt, lijkt het alsof het dier iets overpeinst. Het is een foto die blijft hangen.”

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury.

Auteur

Redactie