Germanicus tegen Roden in nacompetitie

COEVORDEN

Germanicus heeft zondag de laatste wedstrijd van de competitie winnend weten af te sluiten. Op bezoek bij GVAV-Rapiditas werd in een leuke wedstrijd van beide kanten een 3-5 overwinning behaald. De ploeg van trainer Eric Prins speelt komend weekend in de nacompetitie voor een plaats in de eerste klasse.

In Coevorden is op zondag 21 mei Roden de tegenstander. Die ploeg werd tweede in de tweede klasse K. Germanicus eindigde als derde in de tweede klasse L. Raptim uit Coevorden werd vijfde. Germanicus was voor de wedstrijd tegen GVAV-Rapiditas uit Groningen al zeker van de nacompetitie.

In Groningen

De Coevordenaren speelden in Groningen vol op de aanval. Voor Germanicus scoorden Patrick Kreeft, Randy van der Weide, Marco Cremer en Pim van der Veen. Een speler van GVAV passeerde zijn eigen doelman.

Auteur

Redactie