Programma Ter Steege Ballonfestival bekend

HARDENBERG

Het complete programma voor het Ter Steege Ballonfestival Hardenberg op 22, 23 en 24 juni is bekend. In de grote feesttent aan de Vecht zijn optredens van Bökkers en BTW Band (donderdag), VanVelzen met band (vrijdag) en de band Popgunnn (zaterdag).

De voorverkoop van het optreden van Roel van Velzen met zijn band is deze maand begonnen. Voorafgaand aan de muziekavonden stijgen elke avond ongeveer dertig ballonnen op en vindt op de zaterdag de Brunink Drakenbootrace op de Vecht plaats. Voor de 27e keer vindt dit jaar het Ter Steege Ballonfestival plaats. En voor het vijfde opeenvolgende jaar verzorgt Evenementenhal Hardenberg het randprogramma. Stad Hardenberg Promotie is net als alle jaren verantwoordelijk voor de organisatie van de ballonvaarten.

Ballonnen

De driedaagse begint op donderdag 22 juni vanaf 19.30 uur wanneer de eerste ballonnen opstijgen. Vanaf 20.00 uur bouwen BTW Band (voorprogramma) en Bökkers een grandioos rock ’n roll-feest in de Hardenbergse feesttent. De entree is op deze avond gratis. Wanneer de weersomstandigheden het toelaten is er op de zaterdagavond rond 23.00 uur een spectaculaire Nightglow met lasershow op de uiterwaarden van de Vecht. Voor meer informatie: www.ballonfestival-hardenberg.nl.

Auteur

Redactie