Met je vriendinnen naar VAMOS! in Emmen

EMMEN

Alles achter je laten en vertrekken: wie heeft er niet ooit stiekem van gedroomd? VAMOS! is een musicalcomedy, geïnspireerd op succesvolle tv-series als ‘Het Roer Om’ en ‘Ik Vertrek’. Drie vrouwen maken die droom waar en grijpen de kans op een nieuwe toekomst met beide handen aan. VAMOS! Enkeltje Spanje por favor!

Zonder elkaar te kennen vertrekken de drie vrouwen naar de Spaanse zon. Hun koffers vol emotionele bagage pakken ze uit in een oude afgebladderde B&B: een spontane aankoop die er toch wel heel anders uitzag op de internetadvertentie. Daar begint het feest, maar ook de ellende. Zo spreken ze bijvoorbeeld geen woord Spaans. En dat blijkt heel onhandig in het land waar het woord ‘mañana’ is uitgevonden, gezien de ambitieuze verbouwingsplannen van de B&B. Wat gebeurt er als de dames de ‘verspaanste’ Nederlander Roelof (Johnny Kraaijkamp junior) tegen het lijf lopen? En lukt het ze hun levens weer glans te geven? VAMOS! laat gegarandeerd de Spaanse zon in jouw theater schijnen!

Harde zakenvrouw

Als ‘er-moet-toch-iets-meer-zijn-dan-dit’ Hadewych (Lenette van Dongen), harde zakenvrouw Puk (Carolina Dijkhuizen) en kersverse weduwe Linda (Cystine Carreon), die elkaar niet kennen, met een busje naar het zonnige Andalusië rijden, zit de stemming er goed in. Ze laten hun problemen achter in Nederland en rijden hun nieuwe toekomst - het runnen van een B&B in Spanje - tegemoet. Al snel worden de verschillende persoonlijkheden duidelijk: ‘Zelf schilderen? Daar zijn mensen voor’ (Puk) en ‘mijn man en ik hadden een grote droom. Dat hij dood is maakt de droom niet minder groot’ (Linda) en ‘Het leven is een pijpkaneel, ieder zuigt eraan en krijgt zijn deel’ (Hadewych, die verslingerd is aan tegeltjeswijsheden). Deze drie vrouwen grijpen dezelfde kans aan om hun leven achter zich te laten en zich in een onbekend Spaans avontuur te storten. Lukt het ze hun levens weer glans te geven? VAMOS! laat gegarandeerd de Spaanse zon schijnen in het Atlas Theater.

Reserveren

VAMOS! is op donderdag 1 en vrijdag 2 maart 2018 vanaf 20.00 uur te zien in het Atlas Theater. Zie de website www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie