Wildlands Foto van de Week - 2

EMMEN

Niet alleen mensen uit Zuidoost-Drenthe geven gehoor aan het verzoek deel te nemen aan de Wildlands Foto van de Week. Deze tweede editie is namelijk gewonnen door Jenny Cockshull uit Rotterdam.

Uit de vele inzendingen was de jury het meest onder de indruk van deze foto van een stokstaartje dat op de uitkijk staat. In het juryrapport staat het volgende: “Het lijkt alsof de foto in het wild is gemaakt. Een alert stokstaartje, de onheilspellende wolken, de overvliegende kraai, de ruige woestijn... Knap dat met het nemen van deze foto rekening is gehouden met al die elementen.”

Spelregels

Ook meedoen? Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto’s die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury.

Auteur

Redactie