Presentatie Samenloop voor Hoop Zweeloo

AALDEN/ZWEELOO

In Aalden wordt op zaterdag 7 en zondag 8 oktober de Samenloop voor Hoop gehouden. De opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding.

De oude gemeente Zweeloo gaat 24 uur lang de strijd aan tegen kanker. De organisatie kan rekenen op in elk geval dertig vrijwilligers. Stephen Rutgers en Martin de Ruiter - zij zijn longartsen in dienst van Treant Zorggroep - dragen hun steentje bij. “Natuurlijk zijn we daar erg blij mee”, zegt Grietje Oosting-Tangenberg namens de organisatie. “Het geeft aan dat ook vanuit de medische wereld de noodzaak voor onderzoek wordt onderstreept. Er is al veel behandeling mogelijk, maar nog niet genoeg. Daarvoor halen we geld op.”

't Hoes van Hol-An

De commissie van Samenloop voor Hoop Zweeloo wordt woensdag 17 mei vanaf 19.00 uur voorgesteld. De presentatie van de plannen vindt plaats in koffie- en pannenkoekboerderij 't Hoes van Hol-An in Aalden. Meer informatie staat op www.samenloopvoorhoop.nl/zweeloo.

Auteur

Redactie