Fair Leef trekt 2100 betalende bezoekers: foto's

ZWEELOO

Op camping De Knieplanden in Zweeloo is zaterdag en zondag de vijfde editie van de fair Leef gehouden. De standhouders zorgden afgelopen weekend voor een afwisselend aanbod en de muziek in Zweeloo werd verzorgd door singer-songwriter B. Morris.

Tijdens de fair kon het aangrenzende Zwembad Zweeloo gratis worden bezocht. Over de opbrengst kon de organisatie maandag bij monde van penningmeester Jan Seubring geen uitspraken doen. De fair bracht vorig jaar bijna 14.000 euro op. Zeker is wel dat de opbrengst voor Stichting Zwembad Zweeloo is. De werkgroep meldt dat de fair zo’n 2100 betalende bezoekers trok. Samen met de vrijwilligers, standhouders en kinderen tot 13 jaar schat de organisatie de opkomst op ongeveer 3000 mensen. De foto's zijn gemaakt door Monique Jonkman-Koolen uit Aalden.

Auteur

Redactie