Bevrijdingsfestival gezellig tot middernacht | Op de voorpagina

EMMEN

Het Raadhuisplein in Emmen stond tijdens het Bevrijdingsfestival tot middernacht afgeladen vol. Dat zag de 20-jarige Cody Hidding uit Klazienaveen vanachter zijn draaitafel.

Hidding, beter bekend als DJ Lawss, mocht het feest in Emmen afsluiten. Hij noemde het een geweldige ervaring. “Het was super gaaf”, blikt de jonge hardstyle-dj terug. “Het publiek moest een beetje inkomen, maar kwam toch lekker in beweging. Ik heb via social media heel veel reacties ontvangen. Mensen vonden het allemaal super vet.” Behalve Hidding draaiden die avond Remq, Miguell Kaidel & Robbert Hagedoorn, Jatobeat, Gidion, Kraantje Pappie, Dekker, Mr.M!x, Ruud Feltkamp en Chris Deluxe. Ook overdag traden dj’s uit de regio op, als gevolg van de zogenoemde DJ Contest. Het Bevrijdingsfestival is mede mogelijk gemaakt door Stichting Ondernemersfonds Emmen Centrum, Stichting Talentblik, de Zwetser, Adevents evenementen, Emmen Maak het Mee en de gemeente Emmen.

Auteur

Redactie