Aftrap onderwijsproject verdubbeling N34 in De Nieuwe Veste

Coevorden

De provincie Drenthe start in het kader van de verdubbeling van de N34 tussen Emmen en Coevorden een project voor leerlingen van 3 havo en vwo. Gedeputeerde Cees Bijl trapt op dinsdagmiddag 9 mei het project af bij scholengemeenschap De Nieuwe Veste in Coevorden.

Leerlingen van vijf scholen mogen meedenken over de inrichting van parkeerplaatsen, het ontwerp van een viaduct en energieopslag. Naast De Nieuwe Veste doen nog vier andere scholen mee. Dat zijn Roelof van Echten College, CSG Dingstede, Hondsrug College en Dr. Nassau College. Bij elke school vindt in mei een startbijeenkomst plaats. De finaledag is gepland op 7 juli in het provinciehuis in Assen. Het programma in Coevorden start om 15.30 uur.

Auteur

Redactie