The LSB Experience in Oosterhesseler kerk

Oosterhesselen

Op zaterdagavond 13 mei treedt The LSB Experience op in de kerk van Oosterhesselen. Een optreden van LSB is een happening. Een avond ‘love, peace & happiness’, die begint om 20.00 uur. De band neemt u mee terug naar de jaren zeventig.

Vanaf de eerste try-out is het duidelijk: The LSB Experience heeft iets bijzonders te bieden. De prachtige blend van de stemmen van deze drie zangers/gitaristen die de inmiddels zo kenmerkende LSB sound oplevert, staat aan de basis van LSB. Het repertoire is een waar eerbetoon aan muziekhelden uit voornamelijk de seventies, zoals Crosby Stills & Nash, The Beatles, Jackson Browne, James Taylor en The Eagles.

Kaarten

De entreeprijs voor dit concert bedraagt 10 euro. Kaarten zijn te koop via: voorverkoop@hesselencultureel.nl of bel 0524-581942. Voor meer informatie: bezoek de websites www.hesselencultureel.nl en www.thelsbexperience.com.

Achtergrond

Geïnspireerd door de liefde voor tijdloze muziek omvat het repertoire van The LSB Experience daarnaast songs van onder meer The Doobie Brothers, Paul McCartney en The Eagles, aangevuld met songs van bands uit een recenter verleden zoals Crowded House en Venice. Zelfs The Beach Boys ontbreken niet op de setlist. Muziek die Marcel Luntungan, Hans Sligter en Sjoerd van den Broek altijd al wilden spelen; songs met een kop en staart, vocal harmonies en lekker gitaarspel. Prachtig materiaal voor een avondvullend programma. Maar The LSB Experience speelt daarnaast ook origineel songmateriaal. Veel daarvan staat op het in 2014 uitgebrachte en in de Verenigde Staten van Amerika opgenomen album ‘The Experience’, waarmee de band sindsdien flink aan de weg timmert.

Auteur

Redactie