Doorloper met Sabrina Kreeft: ‘Hier mag ik mijzelf zijn’

Steenwijksmoer

De Steenwijksmoerse Sabrina Kreeft is 19 jaar. “Ik heb de opleiding dierverzorging en de cursus vakbekwaamhouders hond en kat behaald. Nu volg ik de cursus gedragstherapie voor honden.” Lees meer over Sabrina in deze Doorloper.

Een relatie? “Momenteel nog niet.” Steenwijksmoer is voor mij... “Een rustige woonplaats waar ik mijzelf mag zijn.” Als ik de baas van Steenwijksmoer zou zijn, dan… “Zou ik hier een klein natuurparkje aanleggen met een mooie omheining, waar honden lekker kunnen spelen en ravotten zonder dat ze kunnen ontsnappen. Dat gebeurt nog te vaak, vind ik.” Vroeger ging ik altijd stappen in… “Ik ging en ga nooit echt stappen. Ik spreek liever af met een paar vrienden om iets te drinken.” Als Globe Hou Tafel Coevorden wint, dan… “Omdat de tafeltennisvereniging Globe Hou Tafel Coevorden veel voor me betekent zou het erg gaaf zijn als een team heel ver gaat komen.” Ik weet nog goed wanneer en op wie ik voor de eerste keer verliefd was. Dat was… “De enige die ik op dit moment kan noemen is mijn hond. Ik ben nooit echt verliefd geweest. Mijn hond ken ik natuurlijk bijna mijn hele leven.” De laatste keer dat ik goed gelachen heb, weet ik nog goed… “Dat was een paar weken geleden. Lekker lachen met collega's terwijl we voor het goede doel samen snuffelmatten maakten.” En dat ik huilde ook… “Een moment waar niemand op zit te wachten.. Het in laten slapen van mijn oude trouwe viervoeter.” Het beste boek dat ik ooit gelezen heb, is… “Dat is een lastige vraag, want ik houd totaal niet van lezen.” Je kunt me wakker maken voor… “Ik denk dat je me voor heel veel dingen wel kunt wakker maken, maar het eerste wat in mij opkomt zijn mijn hondjes.” Het eerste wat ik doe als ik na mijn werk thuiskom is… “Mijn jas uittrekken en mijn twee altijd vrolijke trouwe viervoeters knuffelen. Zij zijn altijd erg blij als er iemand van de familie thuiskomt!” Als ik niet in Steenwijksmoer zou wonen, dan… “Zou ik heel vaak op vakantie gaan. Ik ben iemand die ruimte nodig heeft en op de plek waar we nu wonen heb ik alle ruimte die ik me maar kan wensen!” Ik zou graag de volgende persoon willen nomineren voor een lintje… “Mijn ouders. Zij vormen een heel groot deel van mijn leven. Ze zijn er altijd voor mij zijn als ik ze nodig heb. Verder staan mijn ouders altijd volledig achter de doelen die ik wil bereiken!” Wat ik vroeger wilde worden is… “Dierenarts.” Wat ik uiteindelijk geworden ben, is… “Ik ben nog maar 19 en nog lang niet waar ik wil zijn! In de toekomst zou ik heel graag een eigen hondenpension willen beginnen!” Hoogtepunten in mijn leven zijn er zeker, maar wat er echt uitspringt is… “Het moment dat ik mijn eerste klant kreeg voor mijn eigen Hondenuitlaatservice Kwispelcare.”

Meedoen

Meedoen aan deze rubriek Doorloper? Stuur ons dan een e-mail: zuidoosthoeker@ndcmediagroep.nl.

Auteur

Redactie