Eerste Wildlands Foto van de Week gewonnen door Corrie Post

EMMEN

Aanvankelijk zouden de ZuidOosthoeker en Wildlands 9 mei pas beginnen met de Foto van de Week, maar na de aankondiging twee weken geleden, begonnen parkbezoekers massaal foto's te mailen naar Wildlands.

Het gevolg: we zijn vanwege het enthousiasme alvast begonnen en wel met deze prachtige foto van een leeuwin en een welpje, gemaakt door Corrie Post uit Zwartsluis. Gefeliciteerd! Ook meedoen? Mail uw mooiste Wildlands-foto naar foto@wildlands.nl.

De spelregels

Iedere week mogen parkbezoekers één foto per inzender sturen naar foto@wildlands.nl. De foto van de weekwinnaar wordt de week erop groot afgebeeld in de ZuidOosthoeker. Winnaars worden in die week ook via de social mediakanalen bekendgemaakt. Een foto insturen voor de eerstvolgende krant kan tot iedere vrijdag, 23.59 uur. Foto's die later worden aangeleverd, kunnen Foto van de Week worden in een kranteneditie later. De weekwinnaars leveren iedere maand ook een maandwinnaar op. De maker van de Foto van de Maand krijgt een leuke prijs van Wildlands en een interview in de ZuidOosthoeker. De winnende foto’s worden bepaald door een onafhankelijke jury.

Auteur

Redactie