Decokay in Klazienaveen opent de deuren

Klazienaveen

De woonwinkel Axi uw woonsuper is omgetoverd tot een nieuwe vestiging van Decokay. Op 1 januari van dit jaar sloot eigenaar Maurice Heine zich aan bij Decokay en hij leidt hiermee één van de vijftig vestigingen in Nederland.

Toch is Decokay Klazienaveen redelijk uniek te noemen, want in Nederland zijn er twee vestigingen met meubelen in het assortiment. De woonwinkel aan de Langestraat 88 in Klazienaveen is een van die twee vestigingen. Decokay biedt onder meer woon- en stijladvies en exclusievere merken op het gebied van verf, behang, vloeren, raamdecoratie en meubelen. De woonwinkel wordt gevormd door een grote en hechte groep ondernemers. “Daardoor kunnen wij een fraai en gevarieerd assortiment aanbieden”, vertelt eigenaar Maurice Heine. “De prijzen zijn verrassend scherp door de gezamenlijke inkoop.”

Traditie

Heine komt uit een echte stoffeerdersfamilie. Zijn opa en de broers van zijn opa waren specialisten in het vak. De ouders van Maurice - Gerda en Harrie Heine - hebben de traditie voortgezet met Woonsfeer Heine. “De eigen ervaring en vakkennis - in combinatie met de mogelijkheden van Decokay - vormen een goede basis om invulling te geven aan de wens van de woonliefhebbers.” De open dagen worden gehouden op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei. Meer informatie: bel 0591-318680 of bezoek www.decokayklazienaveen.nl.

Auteur

Redactie