Winnaars De Hullen Bokaal bekend: foto's

Noord-Sleen

/'T HAANTJE - In de maand april is de jaarlijkse De Hullen Bokaal van rijvereniging en ponyclub De Hullen verreden bij Manege De Hullen in Noord-Sleen. Dressuurcombinaties streden vlak bij 't Haantje over vier wedstrijden - en zondag tijdens de finaledag - om het beste gemiddelde resultaat in de klasse BB tot en met ZZL.

Ook de jongste en beginnende ruiters streden voor De Hullen Bokaal. De bixie ruiters reden over twee wedstrijddagen een competitie. De uitslagen zijn als volgt. De winnende combinaties bij de paarden Doreen de Jonge met Emerton D (v. Wynton) in de klasse B met 66.95 % (RV Weideruiters). Michelle Knol met Casandra (v. Orame) in de klasse L1 met 65.43 % (RV Paardensportvereniging van ’t Knoal). Alexandra de Weerd met Gisimone (v. Special D) in de klasse L2 met 62,07 % (RV Esdalruiters). Michelle Hillenaar met Fame (v. Larscot) in de klasse M1 met 62.60 % (RV De Hullen). Sharon Havers met Delilah (v. Farwell 3) in de klasse M2 met 61.92 % (RV Millenniumruiters). Diana van der Wal met Flow (Folkert 353) in de klasse Z1 met 61,37 % (RV Ruterwille). Willemijn van der Kolk met Bayin - Mah (v. Gribaldi) in de klasse Z2 met 63,10 % (RV Borkerruiters). Marlot Karsten met Ilori (v. Stendert 447) in de klasse ZZL met 58,60 % (RV Millenniumruiters). De winnende combinaties bij de pony’s Marcella Berends met Snellstable Gameboy (v. Wildzang’s Sultan) in de klasse M2 met 66.53 % (PC De Runderuiters). Annika Wesselink met Presco (v. Prins Alfred) in de klasse BB met 64,08 %. Imke Leising met Mon Amie (v. Chellthago Z) in de klasse B met 63,80 % (PC De Hullen). Simone Eleveld met Tosca’s Zannie (v. Make My Day) in de klasse L1 met 65.43 % (De Stroomruiters). Anouk Slotboom met Bonanza (v. onbekend) in de klasse L2 met 60.88 % (PC De Alterbergruiters). Miranda de Jong met Vanity (v. Van Veen) in de klasse Z1 met 59.44 % (PC De Hullen). De winnende combinatie bij de bixi ruiters Loes Passier met Super Enzo met een gemiddelde van 76,5 punten over vier proeven. De winnende combinaties per klasse hebben een deken gewonnen die ter beschikking is gesteld door de sponsoren van de rijvereniging in Noord-Sleen. De zogeheten bestgaande paarden en pony combinatie over alle klassen heeft een beker en de wisselbokaal gewonnen. De winnaar bij de paarden is Doreen de Jonge met Emerton D (v. Wynton) en bij de pony’s is dit Marcella Berends met Snellstable Gameboy (v. Wildzang’s Sultan).

Auteur

Redactie