André Manuel te zien in Atlas Theater

EMMEN

Het gaat over vluchtelingen die in ieder geval wat te doen hebben, versus de Tokkies die daar ook naar verlangen. Manuel is wars van iedere ambitie. Maar als Trump de volgende president van de Verenigde Staten van Amerika wil worden, dan mag Manuel dit programma toch zeker wél maken?

André Manuel won met zijn vorige programma ‘Het geval apart’ de Poelifinario: de prijs voor het beste cabaretprogramma van het seizoen 2014-2015.

Vier sterren

“Een schitterende ode aan het vrije woord”, noemde de jury de voorstelling. “Niets en niemand ontziend beuk-cabaret van een van de interessantste cabaretiers van Nederland”, aldus de Volkskrant die vier sterren toekende. André Manuel is op zaterdag 27 mei vanaf 20.30 uur te zien in het Atlas Theater. Zie www.atlastheater.nl voor meer informatie en de mogelijkheid tot reserveren.

Auteur

Redactie