Sponsorloop voor jeugd brede school Som

COEVORDEN

Tijdens de viering van de Koningsspelen deden vrijdag alle kinderen van de Coevorder brede school Som mee aan een sponsorloop.

Na de feestelijke opening op het plein - aan de hand van een ingestudeerd dansje - gingen de kinderen eerst naar hun klas voor een ontbijt, waarna het ochtendprogramma startte. De opbrengst van de sponsorloop is bedoeld voor kunstgras voor een aantal plekken op het schoolplein. Het startsein werd gegeven door de Coevorder wethouder Jeroen Huizing.

Playground

Kinderen van de onderbouw deden later spelletjes. Schooljeugd van de bovenbouw ging naar de playground in de stadswijk Poppenhare. Binnen was er een workshop op het gebied van kinderyoga. Buiten waren er clinics hockey, volleybal en korfbal. Leerlingen van De Nieuwe Veste hielpen vrijdag mee met de organisatie.

Auteur

Redactie