Ronald Suelmann blijft verliezend Hurry-Up trouw

ZWARTEMEER

Aanvoerder Ronald Suelmann blijft ook volgend seizoen de clubkleuren van JMS Hurry-Up verdedigen. Beide partijen kwamen vorige week tot een nieuw verbeterd contract overeen.

De 27-jarige rechteropbouwer twijfelde om langer door te gaan in het eerste herenteam van de Zwartemeerders, omdat zijn baan als accountmanager en het bedrijven van topsport steeds lastiger te combineren werd. Door het nieuwe contract gaat Suelmann minder werken en kan hij zich nog meer richten op 'zijn' Hurry-Up. Suelmann maakt sinds zijn vijftiende onderdeel uit van de selectie. Momenteel is hij bezig aan zijn twaalfde seizoen in de hoofdmacht. Suelmann komt uit de jeugdopleiding van de club uit Zwartemeer en groeide uit tot international. Toch moesten Mister Hurry-Up en de zijnen zaterdag hun meerdere erkennen in het Portugese Sporting CP. Tijdens de eerste halve finale van de EHF Challenge Cup werd het 27-32 voor de Portugezen. Het ging lange tijd gelijk op in de Emmer Sporthal Angelslo, waar de thuiswedstrijd werd afgewerkt, maar in de slotfase schroefde Sporting het tempo wat verder op en kreeg de ploeg van trainer Martin Vlijm nog een paar treffers om de oren. Vlijm weet de treffers aan enkele fouten. Een gelijkspel had er zeker in gezeten, en dat was tegen een topploeg als Sporting CP al een uitstekende prestatie geweest. De returnwedstrijd staat zaterdag 29 april op het programma, die live wordt uitgezonden in de eigen Concrete People Arena.

Auteur

Redactie